top of page

25 ötlet érkezett az Ötletcsarnok pályázatra

Az Ötletcsarnok pályázat december 6-án lezárult, és összesen 25 ötlet érkezett be. 3 kategóriában lehetett pályázni: zöldítés, esemény szervezés és kisebb köztéri fejlesztések. Szerencsére mindhárom kategóriában érkeztek be pályázatok, úgyhogy lesz miből válogatni januárban.


Fotó: Nyári Gyula


A pályázat elbírálásnál fontos szempont lesz, hogy a pályázó a megvalósításban mekkora szerepet vállal, kikkel valósítja meg ötletét, és belefér-e az ötlet kivitelezése a 350 000 forintos keretösszegbe. Az ötletek kiértékelését követően 2022. január 31-én kihirdetjük a nyertes pályázatokat. Március végéig konzultálunk az ötletgazdákkal arról, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni az egyes ötletekből. A megvalósítás folyamatát végigkövetjük az elejétől a végig, és beszámolunk róla többek között itt az oldalon is.


2022-ben az ötletek megvalósításán kívül, számos eseménnyel és újdonsággal készülünk, amelyekről itt az oldalon is hírt adunk. A pályázóknak köszönjük az ötleteket, és kellemes ünnepeket kívánunk minden Csarnok negyed rajongónak!


コメント


bottom of page