top of page

Déri Miksa utca 11.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai pince

HELYRAJZI SZÁM

34953//0

​ALAPTERÜLET

68 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz, gáz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

47 348 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

14 234 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

180 396 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

vendéglátóhely, közösségi tér, alkotóműhelyLeírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1900-as évek elején épült, hagyományos körfolyosós bérházban található. Az épület pinceszint, földszint és 2 emelet kialakítású 100%-ban önkormányzati tulajdonú lakóház. Az üzlethelyiség félszuterén elhelyezkedésű, utcai bejárata a Tolnai Lajos utca felől megközelíthető. A helyiség egy üzlettérből, egy billiárd szobából, raktárból és mosdó-WC helyiségekből áll. A helyiség 2011. júniusában volt utoljára használatban, korábban egy borozó működött benne.


A helyiség egyszárnyú bejárati ajtaja fém ráccsal védett, az ablakok az utcára néznek, szintén fém ráccsal védettek. A helyiségek kerámia burkolattal vannak burkolva, kivéve a mosdó-WC helyiséget, ahol műkő burkolat található. A falak vegyesen festettek, lambériázottak, csempézettek.Az ingatlan fűtése és melegvíz-ellátás kombi cirkó gázkazánról működik. Az ingatlan saját víz és villanyórával rendelkezik, a gázórát viszont leszerelték. Az elektromos-, illetve vízhálózat működőképes.


A padlóburkolatok elfogadható állapotúak, azonban a helyiség mennyezetén nagy kiterjedésű vizesedés és penészesedés jelei láthatóak, több helyen jön le a vakolat, ezért ezen problémák megoldása elengedhetetlen. A használatbavétel előtt mindenképpen javasolt a régi gázkazán lecserélése, illetve a meglévő berendezési tárgyak (pl. pult) eltávolítása, vagy felújítása.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek eültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.TérképComments


bottom of page