top of page

Déri Miksa utca 15.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai pince

HELYRAJZI SZÁM

34980/A/1

​ALAPTERÜLET

229 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz, gáz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

71 173 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

47 936 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

271 167 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

raktározásLeírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1900-as évek elején épült, hagyományos körfolyosós bérházban található. Az épület pinceszint, földszint és 3 emelet kialakítású belvárosi bérház. A helyiség a társasház alagsorában található, raktárhelyiség, utcai bejárata a Fecske utcáról nyílik. Az ingatlan egy kisebb iroda részből, mosdó-WC helyiségből és egy 180 m2-es, több részre osztott raktárhelyiségből áll. A helyiség 2000. januárjában volt utoljára használatban.


A helyiség egy kétszárnyú fém ajtón keresztül közelíthető meg, ablakkal, portállal nem rendelkezik. Az irodaterület parkettázott, a falai pedig lambériával kerültek burkolásra. Az üzlethelyiség többi részén simított beton padló található, festett falakkal, kivéve a mosdót, ahol csempe burkolat található. Az üzlethelyiségben melegvíz vételre és fűtésre alkalmas készülék nincs. Az ingatlan saját víz és gázórával rendelkezik, az elektromos hálózat kiépített, de villanyóra nincs felszerelve.


Az üzlethelyiség rossz állapotú, használatbavétel előtt javasolt az irodarész teljes felújítása, a raktárhelyiség falainak a festése, az elektromos hálózat kicserélése.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.TérképComments


bottom of page