top of page

Fotópályázat indult a Csarnok negyedi épületekről


A fotópályázat Csarnok negyedi épületek különleges részleteit ünnepli, a képeket 2022. augusztus 20-ig lehet beküldeni.


Fotó: Nunkovics Róbert


A fotópályázat célja a helyi értékek felkutatása, bemutatása, népszerűsítése, és ezen keresztül a figyelem felhívása védelmük, illetve megőrzésük fontosságára. Az ötletgazda a Harmónium Egyesület, akik helyi lakosokkal összefogva találták ki a fotópályázat, és ehhez kapcsolódó közösségi események ötletét. A dinamikusan változó negyedben a régi és új izgalmasan keveredik, a fotópályázat ezt is hivatott megörökíteni a Csarnok negyed területén, (a Népszínház - Nagy Fuvaros - Koszorú - Baross utca és József körút által határolt terület) az épített értékeinek dokumentálásával és bemutatásával. A pályázatra bárki küldhet be képet, összesen legfeljebb 10 darabot, a részvétel pedig teljesen ingyenes.


A fotókat ezekben a témákban várják: külső és belső homlokzatok, házak részletei, például kilincs, ajtó, fafaragás, dombormű, stb.


A képek beküldésének határideje: 2022. augusztus 20.

A képek beküldésének helye: www.facebook.com/tuzfalontul oldal

Ősszel a legjobb képekből kiállítást készül a negyedben.


A fotópályázat részletes kiírása elérhető itt: https://pafi.hu/p/tuzfalon-tul-ertekorzo-fotopalyazat A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseket a tuzfalontul@gmail.com címre várják a szervezők.


Comments


bottom of page