top of page

József utca 42.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszint

HELYRAJZI SZÁM

35006/A/25

​ALAPTERÜLET

31 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

közepes

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

58 408 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

12 400 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

222 534 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

vendéglátóhely, kávézó, fagyizó, cukrászda, csomagolásmentes bolt, bemutatószalon, galériaLeírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1900-as évek elején épült, hagyományos körfolyosós bérházban található. Az épület pinceszint, földszint és 3 emelet kialakítású belvárosi bérház.

Az üzlethelyiség földszinti elhelyezkedésű, utcai bejárata a József utca felől megközelíthető. A helyiség áll egy üzlettérből, egy raktárból (jelenleg nincs leválasztva az üzlettértől), illetve egy vizesblokkból. A helyiség 2021. novemberében volt utoljára használva.


A helyiségben bejárati ajtó nem található, a bejárat egy feltolható ráccsal védett. A helyiség közepes állapotú, álmennyezettel rendelkezik, a falak festettek, részben csempével burkoltak. A teljes helyiség padozata kerámia járólappal van burkolva. Az üzlethelyiségben a melegvíz-ellátás és a fűtés nem megoldott, a korábbi bérlő villanybojlerrel rendelkezett. Az ingatlan saját víz és villanyórával rendelkezik, a villanyóra a lépcsőházban található.

Az üzlethelyiségben a falak, az álmennyezet és a fal- illetve padlóburkolatok jó állapotúak.


Az üzlethelyiség használatához javasolt egy tisztasági festést elvégezni, a portált felújítani, illetve a fűtést és melegvíz ellátást megoldani.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.TérképКомментарии


bottom of page