top of page

Víg utca 28./8.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszinti és utcai pince

HELYRAJZI SZÁM

34926/A/8

​ALAPTERÜLET

175 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz, gáz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

88 984 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

31 980 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

339 029 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

műhely, kerékpárboltLeírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1900-as évek elején épült társasházban található. Az épület pinceszint, földszint és 4 emelet kialakítású, klasszikus belvárosi bérház jellegű, belső udvaros, többlakásos lakóépület. Az üzlethelyiség a földszinten található, utcai bejáratú, amely a Déri Miksa utca felől megközelíthető. Az ingatlan két szinten helyezkedik el, az utcai szinten található egy kisebb előtér lépcsővel és teherlifttel, illetve egy kisebb helyiség, amelyből a vizesblokk nyílik. Az alsó szinten pedig egy 151 m2-es pince található, ami három helyiségre van felosztva. A helyiség 2016. júliusában volt utoljára használatban.


A helyiségben egy faszerkezetű bejárati ajtó, illetve egy nagy üvegportál található, amelyek vasráccsal védettek. A falak festettek, míg a vizesblokk falak csempével burkoltak. A padlóburkolatot pvc, műkő, illetve beton adja. Az üzlethelyiségben a melegvíz-ellátás nem megoldott, a fűtést fali gázkazán és öntöttvas radiátorok adják. Az ingatlan saját villanyórával rendelkezik, illetve a víz és gázvezeték is ki van építve, de mérőórák nincsenek felszerelve.


Az üzlethelyiségben a falak rossz állapotúak és sok helyen vizesedés jelei tapasztalhatók, a vakolat több helyen lejött, ezért a falazat teljeskörű felújítást igényel. A falakhoz hasonlóan a padlóburkolatok is erősen leromlott állapotúak, cseréjük szükséges. Javasolt továbbá a szaniterek és a gázkazán cseréje, illetve a melegvíz-ellátás kiépítése. A lépcső, illetve a teherlift jó állapotú.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszani, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.TérképComments


bottom of page