top of page

Ötletpályázat az élhetőbb Csarnok negyedért

terkep-3.png

Mindenki számára fontos, hogy milyen a szűken vett lakókörnyezete, hiszen nap mint nap végigsétál rajta, amikor hazaérkezik vagy éppen munkába megy. Viszont a legjobban azok tudják, hogy mitől lesz élhetőbb a negyed, akik ott laknak. Mi most azokra az ötletekre vagyunk kíváncsiak, amelyek a negyedben lakókat foglalkoztatják. A pályázat abban szeretne segíteni, hogy ezek a tervek ne vesszenek el a süllyesztőben. Egy jó ötlet sokszor nem azon bukik el, hogy van-e rá pénz, hanem azon, hogy van-e, aki megvalósítsa. Az anyagi feltételeket biztosítjuk, de a megvalósításban fontos az önök közreműködése. Írja le, hogy ön mit vállal a projekt megvalósításából, és miben számít a mi segítségünkre. Ha esetleg úgy érzi egyedül nem boldogulna, keressen maga mellé barátokat, szomszédokat vagy helyi civileket!

Ismerje meg a nyertes ötleteket és ötletgazdákat!

Szempontok

Minden ötletnek örülünk, és a legjobbakat meg is valósítjuk. A végső terv pontosításában segítünk, de a legfontosabb, hogy a pályázó aktívan részt vegyen a megvalósításban, hogy tökéletes végeredményt kapjunk. A pályázat összköltségvetése 3 millió forint. Az egyes ötletek összköltsége maximum bruttó 350 000 forint lehet.

Az ötletek 2022-ben fognak megvalósulni a Csarnok negyed területén. 

csarnoknegyed-11.png

Ötletek

az élehetőbb Csarnok negyedért

csarnoknegyed-12.png

Személyes részvétel

a megvalósításban

csarnoknegyed-13.png

350.000 Ft

max. költségkeret ötletenként

Kategóriák

csarnoknegyed_otletpalyazat_ikonok-09.png

Legyen még több növény!

ZÖLD CSARNOK NEGYED

A sűrűn beépített Csarnok negyedben minden zöldfelület nagyon értékes. Vannak olyan kihasználatlan helyek, amelyek kis odafigyeléssel szebbek lehetnének. Üresen árválkodó virágtartó? Elhagyatott virágágyás? Befuttatható kerítés vagy falfelület? Adjon le ötletet a Csarnok negyed zöldítésére, hogy teret engedjünk a természetnek!

csarnoknegyed_otletpalyazat_ikonok-10.png

Éljen a szomszédság!

SZERVEZZEN ESEMÉNYT

Unja az üres utcákat? Szeretné megismerni szomszédait? Úgy gondolja, hogy egy közös vacsora hozza leginkább össze az embereket? Ruha csere-berét tartana inkább? Köztér takarító bulit rendezne? Várunk minden olyan programjavaslatot, amely a környékbeliek számára vagy velük együtt valósul meg, legyen az pár órás vagy több napos.

csarnoknegyed_otletpalyazat_ikonok-11.png

Kis lépésekkel egy barátságosabb negyedért!

KÖZTÉR HEKKELÉS

Túl szürke az utca, nincs pad, amire le lehet ülni vagy nincs hova rakni a játékokat a játszótéren? Kis dolgokkal is fel lehet dobni a Csarnok negyed utcáit, tereit és parkjait! A Köztér hekkelés kategóriába tartoznak azok az ötletek, amelyek egy-egy új tárggyal vagy funkcióval teszik még jobb hellyé a negyedet. Jó a kézügyessége, de nincsenek meg az eszközei? Írja össze, mi hiányzik és mi beszerezzük!

Így lesz élhetőbb a Csarnok negyed

2021. október 02.

Pályázási időszak kezdete

2021. november 30.

Pályázat beadási határideje

2022. február - március

Konzultációs időszak

2021. október 14.,  október 28.,
november 06.

Ötletturbósító workshopok

2022. január 31.

Eredményhirdetés

2022. április - szeptember

Ötletek megvalósítása

Példák

De mégis milyen típusú ötletekre gondolunk? Mutatjuk!

csarnoknegyed--04.png
csarnoknegyed--05.png

Csarnok negyed hírlevél

Iratkozzon fel és mi beszámolunk minden fontos eseményről ami a Csarnok negyedben történik, illetve az ötletpályázatról is küldünk majd híreket.

bottom of page