top of page

Üzlethelyiség pályázat a Csarnok negyedben 

uzlethelyiseg_fografika-02.png

Egy város nemcsak utcákból és terekből épül fel, az még fontosabb, hogy milyen a hangulata. Szerintünk egy utcához szorosan hozzá tartozik, hogy milyen boltok vannak ott, találkozunk-e ismerősökkel az utcán, vagy hogy egyáltalán szívesen járunk-e arra. Sokszor az is előfordul, hogy egy-egy üzlet miatt teszünk kitérőt, vagy pont egy kávézó vagy bolt miatt járunk egy adott utcában. A Csarnok negyedben sok-sok olyan üzlethelyiség van, ami gazdát keres. A pályázat keretében most  14 önkormányzati üzlethelyiséget  hirdetünk meg a megújuló Déri Miksa utca környékén. Nem árulunk zsákbamacskát:  az üzletek felújítást és sok törődést igényelnek. Igyekeztünk azt is leírni, melyik helyiségben mire érdemes figyelni a felújításánál. Sőt egy pályázati kisokossal is készültünk az oldalon, hogy ezzel is megkönnyítsük a folyamatot. A helyiségeket pedig a lenti gombra kattintva lehet megnézni.

Ismerje meg az üzlethelyiségeket!

Szempontok

A pályázatok elbírálása során több szempontot is figyelembe veszünk. A havi bérleti díjra ajánlott összegen felül arra is kíváncsiak vagyunk, hogy mi a pályázó terve az üzlethelyiséggel, hogyan képzeli el a jövőbeni kialakítását. A pályázatban szereplő üzleteket a bérlőnek kell felújítani, ami sok munkával jár, de így a saját elképzelés szerint újíthatja fel őket. A pályázatokat a Józsefvárosi Önkormányzat Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága fogja elbírálni, és a legnagyobb pontszámot elérő pályázat lesz a nyertes. 

ikonok_uj_0831-04.png

Nettó havi bérleti díj

ikonok_uj_0831-05.png

Terv az üzlet hasznosítására

ikonok_uj_0831-06.png

Felújítás

Hogyan tudok pályázni?

hogyan_lehet_palyazni_0831-03.png

A kiadó üzlethelyiségekkel az Üzletek fülön lehet megismerkedni. A kiszemelt üzletekkel kapcsolatban keressen minket az uzletek@rev8.hu email címen és a +36 20 771 7382 telefonszámon, hogy időpontot egyeztessünk a megtekintésre.

A pályázat leadásának feltétele, hogy a pályázó  befizesse az ajánlati biztosíték összegét  és beadja pályázatát  a megadott határidőn belül.  Az ajánlati biztosíték összege szerepel az egyes üzlethelyiségek adatlapján. 

A pályázatot papír alapon kell benyújtani, ehhez minden szükséges anyag elérhető ezen az oldalon. A papíron kitöltött pályázatokat a Rév8 irodájába várjuk (1082 Budapest, Baross utca 63-67. 303. szoba),  2022. november 30. 14 óráig. 

Pályázat benyújtása papíron

Nyilatkozatok beszerzése a pályázati anyaghoz

Ajánlati biztosíték összegének átutalása

Üzletek megtekintése személyesen

Kapcsolatfelvétel az uzletek@rev8.hu és a +36 20 771 7382 telefonszámon

Üzlethelyiségek megtekintése az Üzletek fülre kattintva

palyazat_menete-05.png

Ezekre a dátumokra kell figyelni

2022. október 3.

Pályázási időszak
kezdete

2022. november 30. 

Ajánlati biztosíték befizetésének határideje

2023. január 31.

Eredményhirdetés

2022. október 3. - november 28. 

Üzletek megtekintése

2022. november 30. 

Pályázatok beküldésének határideje, pályázatok bontása

2023. február

Szerződéskötés

Mit kell leadni a pályázathoz? 

A pályázat leadásának megvannak a maga szabályai, amik megismerésében és a pályázat összeállításában is segítünk.  A pályázat leadásához szükséges dokumentációt a  lenti gombra kattintva lehet letölteni. Készítettünk egy összefoglalót arról, hogy a pályázat beadásához mit kell kitölteni, és a szükséges csatolmányokat honnan lehet beszerezni.

A pályázat beadása

A pályázati dokumentációt  kinyomtatva, aláírva  kell leadni. A dokumentumokat  a megadott sorrendben  kell lefűzni. A kész pályázati anyagot egy lezárt borítékban várjuk, amire  csak az üzlethelyiség címe és helyrajzi száma  van ráírva. A leadás helye a Rév8 irodája: 1082 Budapest, Baross utca 63-67. 303. szoba. 

A pályázat leadási határideje: 2022. november 30. 14 óra. 

beadas_ikonok-07.png

Pályázati dokumentáció letöltése

beadas_ikonok-08.png

Dokumentumok kitöltése

beadas_ikonok-09.png

Nyomtatás, aláírás

beadas_ikonok-10.png

Leadás személyesen a Rév8 irodájában

newsletter-17.png

Kérdése van? 

A pályázattal kapcsolatban keressen minket az uzletek@rev8.hu email címen, vagy a +36 20 771 7382 telefonszámon!

Gyakori kérdések és válaszok

Csarnok negyed hírlevél

Iratkozzon fel és mi beszámolunk minden fontos eseményről ami a Csarnok negyedben történik, illetve az ötletpályázatról is küldünk majd híreket.

bottom of page