top of page

Mitől lesz Vígabb az utca? pályázat

vigabb_jelolt_terkep_web-19.png

A közösségi költségvetés nyertes ötleteként megújul a Víg utca. De hogyan lehet az utca élete is Vígabb? A legjobban azok tudják, hogy mitől lesz élőbb és élhetőbb a negyed, akik ott élnek. Mi most azokra az ötletekre vagyunk kíváncsiak, amik a negyedben lakókat foglalkoztatják. A pályázat abban szeretne segíteni, hogy ezek a tervek megvalósulhassanak, ne vesszenek el a süllyesztőben. Egy jó ötlet sokszor nem azon bukik el, hogy van-e rá pénz, hanem azon, hogy van-e, aki megvalósítsa. Az anyagi feltételeket biztosítjuk, de a megvalósításban fontos az Önök közreműködése. Ha esetleg úgy érzi egyedül nem boldogulna, keressen maga mellé barátokat, szomszédokat vagy helyi civileket!

Szempontok

Minden ötletnek örülünk, és a legjobbakat meg is valósítjuk. A végső terv pontosításában segítünk, de elengedhetetlen, hogy a pályázó aktívan részt vegyen a megvalósításban. Az ötletek megvalósítása során fontos, hogy ingyenes, mindenki által igénybe vehető, gazdasági hasznot nem hozó terveket várunk. A pályázat összköltségvetése 2 millió forint. Az egyes ötletekre fordítható összeg maximum bruttó 400 000 forint lehet.

A nyertes ötletek 2023-ban fognak megvalósulni a Vígabb utca területén.

csarnoknegyed-11.png

Ötletek

a szomszédság erősítésére

csarnoknegyed-12.png

Személyes részvétel

a megvalósításban

csarnoknegyed-13.png

400.000 Ft

max. költségkeret ötletenként

Vígabb utca

Így lesz élhetőbb a Csarnok negyed

2023. április 4.

Pályázási időszak kezdete

2023. május 21.

Pályázat beadási határideje

2023. június

Eredményhirdetés

2023. június-október

Ötletek megvalósítása

Példa

De mégis milyen típusú ötletekre gondolunk? Mutatjuk!

csn_infograf-04.png

Csarnok negyed hírlevél

Iratkozzon fel és mi beszámolunk minden fontos eseményről ami a Csarnok negyedben történik, illetve az ötletpályázatról is küldünk majd híreket.

bottom of page