top of page

Bérkocsis utca 19.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszint

HELYRAJZI SZÁM

'34867/A/1

​ALAPTERÜLET

38 m2

KÖZMŰVEK

áram, gáz, víz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

közepes

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

73 836 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

15 520 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

281 315 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

vendéglátóhely, kávézó, fagyizó, cukrászda, csomagolásmentes bolt



Leírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1880-as évek elején épült társasházban található. Az épület pinceszint, földszint és 3 emelet kialakítású, klasszikus belvárosi bérház jellegű, belső udvaros, többlakásos lakóépület. Az üzlethelyiség a földszinten található, utcai bejáratú, amely a Bacsó Béla utca felől megközelíthető. A helyiség több helyiségre osztott: üzlettérre, raktárra, vizesblokkra és egy hűtőkamrára. A helyiség 2017. májusában volt utoljára használatban, korábban hentesüzletként működött.


A bejárati ajtó és ablak faszerkezetű, fémredőnnyel védett, gyenge állapotban található. A zuhanyzó műanyag ajtóval van elválasztva, a többi belső nyílászáró faszerkezető, szintén gyenge állapotban. A padozat beton, járólap burkolatú. A falak felváltva vakoltak és festettek, illetve burkoltak, néhol beázás jele látható. Elektromos áram, gáz és víz megtalálható a helyiségben, hitelesített mérőórákkal. A használati melegvizet bojler, a fűtést gázkonvektor adja.


Az üzlethelyiség használatához javasolt a burkolatok cseréje, vakolás és festés, a szaniterek és bojler cseréje, a portál és bejárati ajtó felújítása, festése, illetve a régi gázkonvektor lecserélése.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.



Térkép























bottom of page