top of page

Fecske utca 34.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai pince

HELYRAJZI SZÁM

35002/A/20

​ALAPTERÜLET

36 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

33 236 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

3 600 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

126 629 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

műhely, stúdió



Leírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1910-es években épült, hagyományos körfolyosós bérházban található. Az épület pinceszint, földszint és 3 emelet kialakítású belvárosi bérház. Az üzlethelyiség pincei elhelyezkedésű, utcai ablakokkal, bejárata a Fecske utca felől megközelíthető. A helyiség egy fallal részben megosztott, nagyobb helyiségből, illetve egy vizesblokkból áll. A helyiség 2020. júniusában volt utoljára használatban.


A helység kétszárnyú, fém bejárati ajtóval rendelkezik, portál nem található, az ablakok az fém szerkezetűek és fix fémráccsal védettek, az utcára néznek. A padozat beton, járólappal burkolt, a falak festettek, részben gipszkartonnal, vagy csempével burkoltak. Az üzlethelyiségben a melegvíz-ellátás és a fűtés nem megoldott. Az ingatlan saját víz és villanyórával rendelkezik, gáz viszont nincs bevezetve.


Az üzlethelyiségben a falak rossz állapotúak, a vizesedés miatt bizonyos részeken vakolatleválás és salétromosodás tapasztalható. Az üzlethelyiség használatához javasolt a fém bejárati ajtókat cserélni, a vizesedéssel kapcsolatos problémákat, illetve a fűtést és melegvíz ellátást megoldani.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.



Térkép























bottom of page