top of page

József utca 15-17.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszint

HELYRAJZI SZÁM

35218/A/3

​ALAPTERÜLET

21 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

38 444 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

2 500 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

146 472 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

kisbolt, pékség, stúdió



Leírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1880-as években épült, hagyományos körfolyosós bérházban található. Az épület pinceszint, földszint és 3 emelet kialakítású belvárosi bérház. Az üzlethelyiség földszinti elhelyezkedésű, utcai bejárata a József utca felől megközelíthető. Az ingatlan egyetlen, 4,9 m belmagasságú helyiségből áll. A helyiség 2015. októberében volt utoljára használatban.


A bejárati ajtó és felette található ablak faszerkezetű, fém ráccsal védett. A teljes helyiség kerámia járólappal van burkolva. A falak előtt gipszkarton előtétfal található, a helyiség álmennyezettel rendelkezik. Mind a gipszkarton falak, mind pedig az álmennyezet rossz állapotú, részben meg van bontva. Az üzlethelyiségben a melegvíz-ellátás és a fűtés nem megoldott. Az ingatlan saját víz és villanyórával rendelkezik, a gáz viszont nincs bevezetve.


Az üzlethelyiség használatához javasolt a gipszkarton előtétfalakat és álmennyezetet lebontani és a fali csempe burkolatokat leszedni, a padlóburkolat viszont megfelelő állapotú. Javasolt továbbá a melegvíz-ellátás és a fűtés kiépítése.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.



Térkép























bottom of page