top of page

Nagy Fuvaros utca 6.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszint

HELYRAJZI SZÁM

35059/A/1

​ALAPTERÜLET

72 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

80 136 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

41 393 Ft/hó (vízdíjat tartalmazza)

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

305 318 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

kávézó, galéria, bemutatószalon, virágbolt, zöldségesLeírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1880-as években épült, hagyományos körfolyosós bérházban található. Az épület pinceszint, földszint és 4 emelet kialakítású belvárosi bérház. Az üzlethelyiség földszinti elhelyezkedésű, utcai bejárata a Nagy Fuvaros utca felől megközelíthető. A helyiség áll egy 4,35 m belmagasságú üzlettérből, aminek a végében található egy pincehelyiség, egy kis vizesblokk ajtó nélkül és egy faszerkezetű galéria is. A helyiség 2011. márciusában volt utoljára használatban.

Az üzlethelyiség utcai homlokzata egy faszerkezetű bejárati ajtóból és egy nagyméretű portálból áll, amelyet elhúzható rács véd. A teljes helyiség járólappal van burkolva, a falak festve, néhol burkolva vanak. Az üzlethelyiségben a melegvíz-ellátás elektromos vízmelegítővel van megoldva, fűtésrendszer viszont nincs kiépítve. Az ingatlan saját víz és villanyórával rendelkezik, gáz viszont nem található a helyiségben.


Az üzlethelyiség gyenge-közepes állapotban van, a használathoz javasolt a falak lefestése, a burkolatok cseréje, a rács és portál felújítása, vagy cseréje, illetve a fűtés kiépítése.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.TérképCommentaires


bottom of page