top of page

Német utca 13.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszinti

HELYRAJZI SZÁM

34903/A/66

​ALAPTERÜLET

56 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz, gáz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

98 224 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

9 675 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

374 233 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

műhely, kézműves termékek értékesítése



Leírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, 1911-ben épült hagyományos körfolyosós bérházban található. Az épület pinceszint, földszint és 4 emelet kialakítású belvárosi bérház. Az üzlethelyiség földszinti elhelyezkedésű, utcai bejárata a József utca felől megközelíthető. A helyiség áll egy üzlettérből, illetve egy hátsó, műhely részből, aminek a hátsó sarkában egy leválasztott vizesblokk is található. A helyiség 2022. februárjában volt utoljára használatban.


Az üvegezett portálajtó és ablakok faszerkezetűek, felhúzható fémráccsal védettek. A padozat, beton, pvc, metlachi burkolatú, míg a falak festettek, bizonyos részeken pedig csempézettek és lambériázottak. Az üzlethelyiségben a melegvíz-ellátás nincs megoldva, a fűtésről pedig egy régi gázkonvektor gondoskodik. Az ingatlan saját víz, villanyórával és gázórával rendelkezik.


Az üzlethelyiségben a padlóburkolat gyenge állapotúak, cseréjük erősen javasolt. A falakon több helyen vakolatleválás tapasztalható, ezért szükséges a felújításuk. Feltétlenül javasolt a régi szaniterek (WC, mosdókagyló), illetve a gázkonvektor cseréje, továbbá érdemes a használati melegvíz-ellátást megoldani.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.



Térkép






















bottom of page