top of page

Rendezzük be együtt a Víg utcát!

A tavalyi részvételi költségvetés egyik nyertes ötlete a Vígabb utca lett, ami a Víg utca Vásár utca és Déri Miksa utca közötti szakaszát érinti. Kiváncsi mi történik majd a Víg utcában pontosan? Szeretne beleszólni, hogy milyen legyen az utcaszakasz? Esetleg szeretne valamilyen eseményt tartani az új utcában? Most ezekre itt a lehetőség!


A nyertes ötlet beadója azt szerette volna ha a Rákóczi téri csarnok mögötti sötét és szürke utcaszakasz új lendületet kap. A Déri Miksa utca és Vásár utca között szakaszon változik a forgalmi rend, növényeket és utcabútorokat helyezünk ki. A RÉV8 már elkezdte a tervezést, és szeretné bevonni a lakosokat és a helyi szereplőket is a tervezésbe. Hiszen a legjobban azok tudják, hogy mitől lesz jobb az utca, akik ott élnek vagy dolgoznak.


Április 22-én egy szomszédsági piknikkel indítottuk el a folyamatot, mindenkinek köszönjük, aki eljött! Tartottunk egy sétát a Víg utcában az átalakítás tervezőjével, a Bacsó Béla utcában pedig piros kockás terítő mellett lehetett beszélgetni az utcáról és közösen ötletelni a 'Mitől lesz Vígabb az utca?' pályázatról.


Leközelebb pedig május 6-án várunk mindenkit szeretettel a Víg utcában, ahol az átalakított utca berendezéséről fogunk beszélni.


Rendezzük be együtt a Víg utcát!

Időpont: 2023.05.06 10.00-12 00

Helyszín: Víg utca – a Rákóczi téri csarnok bejáratánál


Az események mellett pályázatot is hirdettünk, ami arról szól, hogyan lehet a Víg utca még jobb és barátságosabb. Minden kedves szomszéd, lakóközösség, civil szervezet és vállalkozó pályázhat 2023. április 4. és május 21. között bármilyen program vagy esemény megvalósítására, legyen az valamilyen gyerekeknek szóló rendezvény vagy lampionkészítés, ami a Víg utcában valósul meg az idei évben.


A részletes pályázati leírást megtalálják a honlapon a Pályázat fülre kattintva. Ha pedig bármilyen kérdése van írja meg az info@rev8.hu címre.


bottom of page