top of page

Víg utca 18.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszinti és utcai pince

HELYRAJZI SZÁM

34930/A/33

​ALAPTERÜLET

136 nm

KÖZMŰVEK

áram, gáz, víz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

115 724 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

23 166 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

440 908 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

közösségi iroda, közösségi tér, iroda, szerkesztőség, könyvesbolt, stúdió, bemutatószalon



Leírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy 1914/15-ben épült bérházban található. Az épület pinceszint, földszint és 4 emeletes belvárosi bérház. Az üzlethelyiség két szintből áll, egy földszinti és egy pince szintből, utcai bejárata a Bérkocsis utca felől megközelíthető. A helyiségben több szoba is található, a földszinten található 3 egymásból nyíló helyiség, egy félemelettel lejjebb pedig egy negyedik, amiből a mosdó, WC, konyha, illetve az 52 m2-es pince helyiség nyílik. Ez a helyiség galériázott, a galéria alatt 1,9 méter a belmagasság, felett pedig 2 méter. A helyiség 2020. decemberében volt utoljára használatban, korábban egy újság szerkesztősége működött benne.


A homlokzati nyílászárók faszerkeztűek, ráccsal védettek. A falak többnyire festettek, amelyet a vizes helyiségekben csempe egészít ki. A padozat vegyes, padlófilc, kerámia, beton, szőnyegpadló egyaránt megtalálható az egyes helyiségekben. Az ingatlan fűtését cirkó gázkazán adja, fali radiátorokon keresztül. A melegvíz ellátást villanybojler adja. Elektromos áram, gáz és víz megtalálható a helyiségben, hitelesített mérőórákkal.


Az üzlethelyiség használatához javasolt a burkolatok cseréje, festés, a szaniterek és villanybojler cseréje, a nyílászárók felújítása, festése, illetve a gázkazán lecserélése.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.



Térkép






















bottom of page