top of page

Víg utca 28./1.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszinti

HELYRAJZI SZÁM

34926/A/1

​ALAPTERÜLET

33 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz, gáz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

49 728 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

11 000 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

189 464 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

kávézó, cukrászda, reggeliző hely



Leírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1900-as évek elején épült társasházban található. Az épület pinceszint, földszint és 4 emelet kialakítású, klasszikus belvárosi bérház jellegű, belső udvaros, többlakásos lakóépület. Az üzlethelyiség a földszinten található, utcai bejáratú, amely a Víg utca felől megközelíthető. A belső tér üzlet, raktár, közlekedő, WC, tusoló helyiségben áll. A helyiség végében egy hátsó bejárat is található, amely a társasház udvarára nyílik, ajtaja pedig ráccsal van felszerelve. A helyiség 2021. augusztusában volt utoljára használatban.


A helyiség fa bejárati ajtóval és üvegportállal rendelkezik. A falak részben csempézettek, részben burkolatlanok, a padlón található cementlapok sok helyen töredezettek. Az üzlethelyiségben a melegvíz-ellátás és a fűtés nem megoldott. Az ingatlan saját víz és villanyórával rendelkezik, illetve gázcsonk is megtalálható az ingatlanban, de gázóra nincs felszerelve.


Az üzlethelyiség falainak a teljes felújítása szükséges, továbbá érdemes fontolóra venni a padlóburkolat cseréjét is. Javasolt ezen kívül a belső nyílászárók cseréje, illetve a melegvíz-ellátás és a fűtésrendszer kiépítése.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.



Térkép























bottom of page