top of page

Víg utca 28./3.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszinti

HELYRAJZI SZÁM

34926/A/3

​ALAPTERÜLET

118 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

112 868 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

21 600 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

430 027 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

vendéglátóhely, kávézó, közösségi tér, nyitott műhely vendéglátással



Leírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1900-as évek elején épült társasházban található. Az épület pinceszint, földszint és 4 emelet kialakítású, klasszikus belvárosi bérház jellegű, belső udvaros, többlakásos lakóépület. Az üzlethelyiség a földszinten található, utcai bejáratú, amely a Déri Miksa utca és Víg utca sarkán található. Az utcáról egy nagy üvegportálokkal rendelkező vendégtérbe lépünk, amelynek hátsó sarkából egy pincehelyiségbe tudunk lemenni. A pincelejárat melletti részen két különálló WC volt, itt a válaszfalak elbontásra kerültek. A helyiség 2019. februárjában volt utoljára használatban, korábban a Kék Ló bár működött benne.


A helyiség fa bejárati ajtóval, illetve korszerű thermo üvegezésű, nagyméretű fa ablakokkal rendelkezik. A vendégtér és az egykori vizesblokk területe kerámia burkolattal van burkolva, a pince betonozott. A falak vegyesen festettek, illetve burkoltak. WC és kézmosó megtalálható a helyiségben. Az üzlethelyiségben a melegvíz-ellátásról villanybojler gondoskodik, a fűtés viszont nem került kiépítésre. Az ingatlan saját víz és villanyórával rendelkezik, gáz viszont nincs bevezetve.


Az üzlethelyiség külső nyílászárói megfelelő állapotúak, újrafestésük azonban javasolt. A falak festésének felújítása, illetve a fali burkolatok cseréje szükséges, továbbá érdemes a villanybojlert is kicserélni, a fűtésrendszert pedig kiépíteni.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.



Térkép



















Szeretné megnézni az üzlethelyiséget? Írjon nekünk az uzletek@rev8.hu email címre, vagy hívjon a +36 20 771 7382 számon!




bottom of page