top of page

Víg utca 30.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai pince

HELYRAJZI SZÁM

34942/1/0

​ALAPTERÜLET

137 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz, gáz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

közepes

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

83 412 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

30 148 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

317 800 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

vendéglátóhely, közösségi tér



Leírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1900-as évek elején épült, hagyományos körfolyosós bérházban található. Az épület pinceszint, földszint és 1 emelet kialakítású belvárosi bérház. Az üzlethelyiség pincei elhelyezkedésű, főbejárata a Déri Miksa utca és a Víg utca sarkán található, míg dolgozói bejárata a Déri Miksa utcáról közelíthető meg, mindkét bejárat ráccsal védett. A helyiség áll egy vendégtérből, vizeshelyiségekből, egy konyhából és kisebb tárolókból. A helyiség 2020. májusában volt utoljára használatban, korábban egy pizzéria működött benne.


A helyiségben két darab kétszárú fém bejárat ajtó található, ablakai az utcára néznek. A falak festettek és csempézettek, míg a padló kerámia járólappal van burkolva. Az üzlethelyiségben a használati melegvizet és fűtést is Vaillant cirkó gázkazán adja. Az ingatlan saját víz, villany és gázórával rendelkezik.


Az üzlethelyiségben javasolt a falakat, illetve a mennyezetet lefesteni, a kisebb vizesedést eltüntetni. A cirkó gázkazán közepes állapotú, karbantartás mellett megtartható. A padlóburkolatok megfelelő állapotúak.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.



Térkép



















Szeretné megnézni az üzlethelyiséget? Írjon nekünk az uzletek@rev8.hu email címre, vagy hívjon a +36 20 771 7382 számon!




bottom of page