top of page

Víg utca 28./4.


​ELHELYEZKEDÉS

utcai földszint

HELYRAJZI SZÁM

34926/0/A/4

​ALAPTERÜLET

15 m2

KÖZMŰVEK

áram, víz

​MŰSZAKI ÁLLAPOT

felújítandó

MINIMUM NETTÓ BÉRLETI DÍJ

21 128 Ft + áfa

KÖZÖS KÖLTSÉG

2640 Ft/hó

AJÁNLATI BIZTOSÍTÉK BRUTTÓ ÖSSZEGE

88 118 Ft

TÁMOGATOTT FUNKCIÓK

egy-, kétszemélyes iroda, bemutatóterem, kézműves műhely vagy szalon, fagyizó



Leírás az üzlethelyiségről

Az üzlethelyiség egy, az 1900-as évek elején épült társasházban található. Az épület pinceszint, földszint és 4 emelet kialakítású, klasszikus belvárosi bérház jellegű, belső udvaros, többlakásos lakóépület. Az üzlethelyiség a földszinten található, utcai bejáratú, amely a Déri Miksa utca felől megközelíthető. Az ingatlan iroda, zuhanyzó, előtér és WC helyiségekkel rendelkezik, de az előtér és a zuhanyzó rész egybe lett nyitva az irodaterülettel. A helyiség 2020. áprilisában volt utoljára használatban.


Az üzlethelyiségekben fűtésre alkalmas készülék nincs, a használati melegvíz biztosítása villanybojlerről üzemeltetett, de a készülék jelenleg nem működik. Önálló villany és viz mérőórákkal rendelkezik, gáz közmű nem került bevezetésre. Az üzlethelyiségben mosdó is WC található a víz és csatorna rendszer, valamint az elektromos hálózat használható állapotú. A bejárati ajtó kétszárnyas, thermo üvegezésű, fa tokozatú, lehúzható vagyonvédelmi ráccsal felszerelt. A helyiség padozata kerámia járólap.


Az üzlethelyiség használatához javasolt a burkolatok cseréje, tisztasági festés, a szaniterek és bojler cseréje, a portál és bejárati ajtó felújítása, festése, illetve a fűtés kiépítése.


Leírás a Déri Miksa utcáról

A Déri Miksa utca a Csarnok negyed főutcájaként teljes hosszában megújul 2022 nyarán. Az üzlethelyiség előtti szakaszon fák lesznek elültetve, illetve lesz lehetőség terasz kialakítására a széles járdáknak köszönhetően. Az üzlettől 100 méterre sétány kezdődik majd, ahol játszi, pihenni és napozni is lehet majd. A Déri Miksa utca megújításáról részletesen a www.megujuloderiutca.hu oldalon olvashat.



Térkép






















bottom of page